میکرو کانتنت یک پدیده نوین و جالب در زمینه تولید محتوا بوده که امروزه گسترش یافته است. اگر به تولید محتوای کوتاه علاقهمند باشید، باید بدانید که میکرو کانتنت چیست؟ میکروکانتنت چه انواع مختلفی دارد؟ محتوای کوتاه چه کاربردی در مارکتینگ دارد؟ و چرا باید از آن استفاده کرد!
میکروکانتنت یا محتوای کوتاه ( میکرومحتوا ) چیست؟
میکرو کانتنت یک ایده جدید در ساخت محتوایی است که به نامهای مختلفی مانند محتوای کوتاه و میکرومحتوا نیز شناخته میشود. ازآنجاییکه اغلب افراد به دلایل مختلفی مانند مشغله زیاد، بیحوصلگی و… زمان اندکی را به مطالعه مطالب مختلف اختصاص میدهند، محتوای کوتاه در کمک به آنها نقش مهمی را ایفا میکند. ضمنا این محتواهای کوتاه میتوانند استفاده های گسترده تبلیغاتی داشته باشند.
میکروکانتنت ها به محتواهای کوتاهی گفته می شود که با کمترین تعداد کاراکتر، مفهوم را به سرعت به مخاطب برساند؛ اما این microcontent ها انواع و استفاده های مختلفی دارند:
میکروکانتنت و ریز محتوای کوتاه چه ویژگیهایی دارد؟
میکرو کانتنت را میتوان مثلا خلاصهای کوتاه از یک مقاله دانست که مخاطب با مطالعه آن میتواند یک اطلاعات جامع و کلی در مورد مطلب به دست بیاورد. به همین دلیل میزان موفقیت و کیفیت این بخش از مطلب میتواند باعث شود کاربر تا پایان مقاله را مطالعه کند، یا از خواندن آن منصرف شود و سایت شما را ترک کند. به همین دلیل در تولید میکرو کانتنتها شما به تخصص کافی نیاز دارید. صفحه اینستاگرام یکی از جذابترین فضاهایی که شما روزانه هزاران میکرو کانتنت را در آن مشاهده خواهید کرد. همچنین پیامک های تبلیغاتی نمونهی دیگری از میکروکانتنت ها هستند.
معرفی انواع میکرو کانتنت و ریزمحتوا
محتوای کوتاه انواع مختلفی دارد که استفاده از هرکدام آنها دارای معایب و مزایایی است. از انواع مختلف محتوای کوتاه میتوان به این موارد اشاره کرد: ✍️
✔️ متنهای مختصر
متنهای کوتاه و مختصر یکی از انواع میکرو کانتنتها بوده که معمولا در حدود دو خط است. نویسنده این متن باید بتواند اطلاعات کاملی درباره موضوع مورد بررسی به کاربر ارائه دهد.
✔️ گیف
گیفها (Gifs) یکی از جذابترین میکرو کانتنتها است که با استفاده از ذخیرهسازی عکسها با یک قالب و اندازه خاص آنها را به شکل موشن تهیه میکنند. با استفاده از گیفها در تولید محتوای میتوانید حداکثر اطلاعات را در حداقل زمان به کاربر ارائه دهید.
✔️ ویدئوهای کوتاه
ویدئوهای کوتاه یکی از پربازدیدترین میکرو کانتنتها بوده که در طی چند سال اخیر بسیار مورد توجه قرارگرفته است. یکی از محدودیتهای استفاده از ویدئوهای کوتاهمدت زمان اندک آن است. ویدئوهای کوتاه باید درزمانی حدود 60 ثانیه ضبط شوند.
✔️ اینفوگرافیک
اینفوگرافیک همانگونه که از نام آن مشخص است، باید اطلاعات موردنیاز را به شکل طراحی و ترسیم ارائه کند. در این نوع از محتوای کوتاه کاربر تلاش میکند اطلاعات را در قالب یک تصویر، چارت و… برای مخاطب نمایش دهد.
✔️ عنوان صفحات
عنوان صفحات یکی از میکرو کانتنتهایی است که با دیدن آن مخاطب برای بازدید کردن یا ندیدن صفحه شما تصمیمگیری میکند. درواقع با انتخاب یک عنوان جذاب میتوانید مخاطب را برای بازدید از صفحه خود ترغیب کنید.
✔️ میمها
تابهحال دیدهاید که بخشی از یک تصویر، فیلم معروف و حتی نوشتهای را که حاوی اطلاعات خاصی باشد را برش میدهند به این قسمتها میم یا مم گفته میشود. این تصاویر یا نوشته میتواند مربوط به یک فرد معروف یا افراد عادی باشد که معمولا با برخی تغییرات جزئی در آن اطلاعات مفیدی را به کاربر انتقال میدهد.
✔️ محتوای تبلیغاتی
یکی از مهمترین کاربردهای میکروکانتنت و ریزمحتواها در ایمیل یا sms marketing و نوشتن پیامک های تبلیغاتی است؛ جایی که هر کاراکتر هزینه دارد و باید با کمترین طول محتوا، تمام مفهوم را به مخاطب منتقل کرد.
کاربرد میکروکانتنت در مارکتینگ چیست؟
یکی از مهمترین کاربردها و اهداف در تولید محتواهای کوتاه بازاریابیهای اینترنتی و جذب بیشتر افراد به سمت محصول و کالای موردنظر است. متخصصان در زمینه بازاریابی اینترنتی قسمت عظیمی از ایدههای خود را با تولید انواع میکروکانتنتها به مخاطب عرضه میکنند.
بهتر است به این نکته توجه کنید که اغلب افراد ترجیح میدهند که وقت خود را در اینترنت و شبکههای مجازی بگذرانند و محصولات موردنیاز خود را از این طریق خریداری کنند. همچنین این افراد اغلب وقت زیادی برای خواندن مطالب یا ویدئوهای طولانی صرف نمیکنند؛ ✏️ بنابراین بهترین روش برای جذب مخاطب به سمت برند خود استفاده مناسب از تولید محتوا به سبک میکروکانتنت است.
چگونه میکروکانتنت و محتوای کوتاه تولید کنیم؟
برای تولید یک محتوای کوتاه موفق روشها و ایدههای مختلفی مانند ساخت گیف، ویدئوهای کوتاه، میمها و… وجود دارد. کافیست کمی خلاقیت را به پژوهش در فضای اینترنت اضافه کنید و یا از طریق صفحه تماس با من ، گپی کوتاه با هم داشته باشیم؛ ایده با تجربه رابطه مستقیم داشته و دارد!
چه مطلب مفید و کاربردی بود، متر کسی در رابطه با میکروکانتنت صحبت کرده و مقالههای خیلی زیادی ازش نیست
مرسی از این محتوای خوب